Τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δεύτερη ετήσια συνάντηση για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SocialNeet, στο Τέρνι της Ιταλίας. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μαζί με το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, εκπρόσωποι όλων των εταίρων από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Σλοβενία, την Πορτογαλία και το Βέλγιο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των Ιταλών εταίρων.

Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019 έλαβε χώρα με επιτυχία η συνάντηση των εταίρων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος MagicSens, το οποίο αφορά την ενίσχυση των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων των εκπαιδευτικών, αυτών που εκπαιδεύουν τους εκπαιδευτικούς και όλων των κρίκων της εκπαιδευτικής αλυσίδας για την αντιμετώπιση των νέων με ειδικές ανάγκες, όπως ειδικές μαθησιακές δυσκολίες και γλωσσικά προβλήματα, ADHD (Διαταραχή υπερκινητικότητας ελλείψεων προσοχής), έλλειψης ASD (διαταραχές του αυτιστικού φάσματος) και οριακής πνευματικής λειτουργίας.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ Βόλου, σας προσκαλούν στο δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο, που συνδιοργανώνουν με θέμα: «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ»

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης με θέμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Τεχνολογία, Αειφορία και Αξίες», που διοργανώθηκε από την Βασκική Κυβέρνηση και την TKNIKA στο Kursaal Conference Centre του Donostia-San Sebastián.

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε στην 1η συνάντηση εργασίας των θεματικών ομάδων του EfVET που φιλοξενήθηκε στις 4 Ιουνίου 2019 στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού-εκπαιδευτικού κέντρου της TKNIKA.

Στις 14 Μαΐου 2019 το ΙΒΕΠΕ ΣΕΒ και η p-consulting.gr υλοποίησαν το 1ο focus group του έργου MagicSens στην Πάτρα. Η ομάδα απαρτιζόταν από εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στελέχη Ειδικής Αγωγής και Παράλληλης Στήριξης, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Η συνάντηση έγινε στις εγκαταστάσεις του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ στο κέντρο της Πάτρας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση (kickoff & launch event) του προγράμματος SOCIALNEET, που πραγματοποιήθηκε στις 17 Απριλίου 2019 στο ξενοδοχείο NOVUS CITY HOTEL, με την συμμετοχή είκοσι (20) διακεκριμένων ομιλητών από τον Ακαδημαϊκό, τον Επιχειρηματικό, τον Επιστημονικό, τον Συνδικαλιστικό αλλά πάνω από όλα τον χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών, εκ των οποίων και εκπρόσωποι του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.

On the 20th of February IVEPE-SEV attended the "Erasmus Partners KA2 Brokerage Event" co-organised by Confindustria together with CBE-Cooperation Bancaire pour l’Europe and EVTA in Brussels. More than 40 participants coming from different countries, 15 participants connected by video call, 10 project ideas were discussed during the two working groups sessions.

Στο τεύχος Μαρτίου-Απριλίου 2018 (Νο. 93) του περιοδικού ΚΟΠΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, τα οποία παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που προσαρμόζονται στις τελευταίες εξελίξεις και απαιτήσεις του συγκεκριμένου κλάδου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Safety & Security Conference που πραγματοποιηθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2018, με την υποστήρηξη και την ενεργή συμμετοχή του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ.

Στο τεύχος Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2017 (Νο. 91) του περιοδικού ΚΟΠΗ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ-ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ κάνει ιδιαίτερη αναφορά στα Προγράμματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, τα οποία παρέχουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που προσαρμόζονται στις τελευταίες εξελίξεις και απαιτήσεις του συγκεκριμένου κλάδου.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ξενόγλωσσο σεμινάριο "Process & Cleaning Validation" που υλοποιήθηκε στο ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ Αθήνας (27-28 Νοεμβρίου 2017), με συμμετέχοντες στελέχη από τις μεγαλύτερες φαρμακοβιομηχανίες.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 26ο Διεθνές Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Forum για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, που φέτος διεξήχθη στην πόλη της Θεσσαλονίκης στις 25-28 Οκτωβρίου 2017.

Μάθετε περισσότερα

Το τεύχος Σεπτεμβρίου 2017 του περιοδικού PLANT Management, φιλοξενεί εκτενές αφιέρωμα στην Υγιεινή & Ασφάλεια στη Βιομηχανία. 

Μάθετε περισσότερα

Το τεύχος Σεπτεμβρίου 2017 του περιοδικού ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ, φιλοξενεί το Β' μέρος από μια σειρά τεχνικών άρθρων του κ. Νίκου Ανδρεάδη (Διευθυντή Κατάρτισης & Πωλήσεων του ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ) που αφορούν το πρότυπο ΕΝ 50110-1 για εργασίες με κίνδυνο ηλεκτροπληξίας.

Μάθετε περισσότερα

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ