Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ήταν Στρατηγικός Χορηγός του Βιομηχανικού Συνεδρίου του ΣΕΒ, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2019 στο Hilton (Athens) και είχε ως κεντρικό θέμα την 4η Βιομηχανική Επανάσταση.

 
Στο Συνέδριο "Βιομηχανία 4.0 - Η ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί" συμμετείχαν περισσότεροι από 1.500 σύνεδροι, που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις Υπουργών, επιχειρηματιών και πολλών Ελλήνων και ξένων ειδικών.

Το κύριο μήνυμα του Συνεδρίου ήταν ότι η Ελλάδα μπορεί να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που προσφέρει η 4η Βιομηχανική Επανάσταση, προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας και της οικονομίας. Κεντρική προϋπόθεση επιτυχίας είναι μια ολοκληρωμένη εθνική στρατηγική, αντίστοιχη αυτών που έχουν αναπτύξει 19 από τις 28 χώρες της ΕΕ, με τη σύμπραξη πολιτείας, επιχειρήσεων, ακαδημαϊκής και ερευνητικής κοινότητας.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τη συζήτηση του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θεόδωρο Φέσσα και την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για τη σύσταση «Εθνικού Συμβουλίου Βιομηχανίας». Μάθετε περισσότερα για το Συνέδριο στο: https://bit.ly/2sZZb2f

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμβάλει με τα σύγχρονα εκπαιδευτικά του προγράμματα στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και στην εξειδίκευσή τους σε θέματα καινοτόμων τεχνολογιών, που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την αποδοτικότητά τους. 

#ElladaAllios #SEV4growth

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ