Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ενεργά στις εργασίες του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης με θέμα «4η Βιομηχανική Επανάσταση: Τεχνολογία, Αειφορία και Αξίες», που διοργανώθηκε από την Βασκική Κυβέρνηση και την TKNIKA στο Kursaal Conference Centre του Donostia-San Sebastián.

Η εστίαση του Συνεδρίου, το οποίο παρακολούθησαν εκπροσωποι από 50 χώρες, βασίστηκε κυρίως στις επιδράσεις της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης στις ζωές των ανθρώπων, στο εργασιακό τους περιβάλλον, στην επιχειρηματικότητα, την παραγωγή, την κοινωνία αλλά και τις αλλαγές που φέρνει στην επαγγελματική κατάρτιση.


Το Συνέδριο παρακολούθησαν πολιτικοί εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διεθνείς οργανισμοί (UNESCO-UNEVOC), αντιπρόσωποι από το International Labour Organization (ILO) και εκπρόσωποι από εκπαιδευτικούς φορείς ανά τον κόσμο. Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Ανάπτυξης κ. Σιούλη Ηρακλή, ο οποίος μέσα από workshops είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να μοιραστεί πρακτικές με τους εταίρους και τους εκπροσώπους φορέων της Ε.Ε.. Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ παράλληλα εκπροσώπησε το δίκτυο του EfVET, του οποίου αποτελεί ενεργό μέλος.

Θερμές ευχαριστίες στην TKNIKA και την Βασκική Κυβέρνηση για την τιμητική πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ