Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ήταν gold sponsor στην ανοιχτή εκδήλωση της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΣΕΒ, με το κεντρικό μήνυμα «Επιμένουμε. Πετυχαίνουμε. Μαζί.  #ElladaAllios», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020, η οποία για πρώτη φορά διεξήχθει εξ’ αποστάσεως και μεταδόθηκε ζωντανά μέσω διαδικτύου.

 

Τα μέλη του ΣΕΒ εξέλεξαν ως νέο Πρόεδρο του ΣΕΒ τον κ. Δημήτρη Παπαλεξόπουλο, ο οποίος παραλαμβάνει τη σκυτάλη στην ηγεσία του ΣΕΒ, από τον κ. Θεόδωρο Φέσσα, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου, επί τρεις συνεχείς θητείες (2014-2020). Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση τα Μέλη του ΣΕΒ εκλήθησαν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν, μέσω ηλεκτρονικού συστήματος ψηφοφορίας, τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2019, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2019), καθώς και τον Προϋπολογισμό για το 2020. 


Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης (17:00-17:30) μίλησε στα Μέλη του ΣΕΒ, ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας, ενώ στην απογευματινή εκδήλωση που ξεκίνησε στις 19:30 έλαβαν χώρα οι ομιλίες του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του νέου Προέδρου του ΣΕΒ. Η Απογευματινή Εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά, μέσω livestreaming και μπορείτε να την παρακολουθήσετε παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες: http://sev.org.gr/

 

 

 

 

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ