ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ ως υπεύθυνος υλοποίησης της δράσης «Αξιολόγηση των βασικών εταιρικών πολιτικών και διαδικασιών για τη διαχείριση της διαφορετικότητας σε επιλεγμένες επιχειρήσεις» που διενεργείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος “EMBRACIVE: Embracing Diversity and Fostering Inclusion in the Workplace”

 
ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ


Επιχειρήσεις ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου οικονομικής δραστηριότητας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα να δηλώσουν συμμετοχή σε δωρεάν πρόγραμμα αξιολόγησης των βασικών εταιρικών τους πολιτικών για τη διαχείριση της διαφορετικότητας. Η δράση απευθύνεται σε 10-15 επιχειρήσεις οι οποίες ενδιαφέρονται να εισάγουν ή να αναπτύξουν τις σχετικές με τη διαχείριση της διαφορετικότητας πολιτικές και διαδικασίες τους και θα υλοποιηθεί την περίοδο Σεπτεμβρίου- Νοεμβρίου 2021. Για την υλοποίηση της δράσης θα διεξαχθούν :

  • έρευνα γραφείου και συλλογή πληροφοριών από τους ιστότοπους των επιχειρήσεων και γενικότερα το διαδίκτυο με στόχο την αποτύπωση των σχετικών πληροφοριών που είναι ‘ανοικτές και προσβάσιμες’ σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο -τρίτο, μη  στέλεχος των επιχειρήσεων. 
  • συνεντεύξεις κατά κύριο λόγο με εκπροσώπους των διευθύνσεων Ανθρώπινου Δυναμικού ή/και στελέχη και υπαλλήλους των επιλεγμένων εταιρειών.
  • συναντήσεις εργασίας με εκπροσώπους των επιχειρήσεων που είναι αρμόδιοι για τη διαχείριση της διαφορετικότητας.

Κάθε συμμετέχουσα επιχείρηση μετά τη λήξη της δράσης θα λάβει μια συγκεντρωτική αναφορά με την αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης, τα δυνατά και αδύνατα σημεία καθώς και προτεινόμενες ενέργειες για την ανάπτυξη της διαφορετικότητας.

Σε περίπτωση αυξημένου ενδιαφέροντος που υπερβαίνει τον αριθμό των επιχειρήσεων τον οποίο μπορεί να εξυπηρετήσει η δράση, τότε θα προτιμηθούν επιχειρήσεις που έχουν ήδη συμμετάσχει στα σχετικά προγράμματα κατάρτισης του EMBRACIVE μετά από αξιολόγηση των επιδιώξεων τους σχετικά με τη διαχείριση της διαφορετικότητας όπως αυτές θα περιγράφονται στην αίτηση-εκδήλωση ενδιαφέροντος.

 
Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής το αργότερο έως τις 3 Σεπτεμβρίου 2021 επιλέγοντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/3oorieiETrjTLFNd6

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση αναφορικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα παρακαλούμε απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ενώ για το    EMBRACIVE επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://embracive.eu/

 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος
“EMBRACIVE: Embracing Diversity and Fostering Inclusion in the Workplace”

  

ivepe 

eu

 

Disclaimer:“The content of this page represents the views of the author only and is his/her sole responsibility. The European Commission does not accept any responsibility for use that may be made of the information it contains.”

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ