Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων με Πιστοποίηση από ΕΦΕΤ

Mε Πιστοποίηση από ΕΦΕΤ

Τα συγκεκριμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης αφορά το προσωπικό επιχειρήσεων τροφίμων (χειριστές τροφίμων) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων. Οι συγκεκριμένες επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό που απασχολείται με το χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην Υπουργική Απόφαση 14708/17-08-07 (ΦΕΚ τ. Β' 1616) και σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 της ΕΕ, ανεξαρτήτως της παρεχόμενης σχέσης εργασίας εργοδότη - εργαζομένου (μόνιμοι, συμβασιούχοι, εποχικοί υπάλληλοι, κλπ) καθώς και τις ιθαγένειας που κατέχουν.

 

Μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα απόκτησης της Πιστοποίσης του ΕΦΕΤ (κατόπιν επιτυχούς συμμετοχής σε εξετάσεις).

 

Για να διαβάσετε το αναλυτικό περιοχόμενο του εκπαιδευτικού προγράμματος ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κωδικός 106.04
Τίτλος Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων με Πιστοποίηση από ΕΦΕΤ
Περιγραφή Mε Πιστοποίηση από ΕΦΕΤ
Δυνατότητα Πιστοποίησης NAI - ΕΦΕΤ
Διάρκεια (Δ.Ω.) 10

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σεμινάριο για το τρέχον εξάμηνο.
FaLang translation system by Faboba

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ