Επεξεργασία Κειμένου (WORD)

Με πιστοποίηση

Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα χωρίζεται σε 2 επίπεδα, Βασικό και Advanced, κάθε ένα από τα οποία είναι διάρκειας 16 ωρών. Ο εκπαιδευόμενος θα πρέπει να επιλέξει το επίπεδο που θα παρακολουθήσει. Μετά το πέρας του κάθε επιπέδου δίνεται η δυνατότητα στον εκπαιδευόμενο εφόσον το επιθυμεί να συμμετέχει σε εξετάσεις Πιστοποίησης.

Microsoft Word Basic

ΣΚΟΠΟΣ

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το περιβάλλον του Microsoft Word και τα νέα χαρακτηριστικά του που είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε υπαλλήλους Διοίκησης. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης του Microsoft Word δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πρακτική εξάσκηση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη οργανισμών και επιχειρήσεων, σε στελέχη γραμματειακής υποστήριξης και όλες τις κατηγορίες Βοηθών Διοίκησης. Επιπλέον, απευθύνεται και σε ανεξάρτητους χρήστες που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το Microsoft Word για την καλύτερη οργάνωση των εργασιών γραφείου. Προϋπόθεση για την παρακολούθησή του αποτελεί η γνώση των βασικών αρχών χειρισμού και λειτουργίας του προσωπικού υπολογιστή στο περιβάλλον των Windows.

Microsoft Word Advanced

ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στόχος του σεμιναρίου είναι όλοι οι συμμετέχοντες να εκτιμήσουν την αξία του προγράμματος, εφαρμόζοντας άμεσα τις νέες γνώσεις που θα αποκομίσουν, αυτοματοποιώντας και απλοποιώντας διαδικασίες της καθημερινής τους εργασίας. Το πρόγραμμα στηρίζεται σε σύντομες εισηγήσεις και συνεχή πρακτική εξάσκηση.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Γραμματείς, Top Management Assistants και ανεξάρτητους χρήστες που ήδη χρησιμοποιούν το Microsoft Office και ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα advanced χαρακτηριστικά του.

 

Κατεβάστε τα περιεχόμενα των σεμιναρίων εδώ

 

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Κωδικός 209.02
Τίτλος Επεξεργασία Κειμένου (WORD)
Περιγραφή Με πιστοποίηση
Δυνατότητα Πιστοποίησης NAI
Συνεργασία με ACTA
Διάρκεια (Δ.Ω.) 16

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το σεμινάριο συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δεν υπάρχει προγραμματισμένο σεμινάριο για το τρέχον εξάμηνο.

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ