Το τεύχος του περιοδικού Marketing Week που κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2017 φιλοξενεί εκτεταμένο και ενδιαφέρον αφιέρωμα στην εταιρική υπευθυνότητα με γενικό τίτλο "όταν οι εταιρείες προσφέρουν Γνώση".

Μάθετε περισσότερα

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ, το μοναδικό εγκεκριμένο από το British Institute of Non Destructive Testing (BINDT) εκπαιδευτικό κέντρο (ATΟ- Approved Training Organization) στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε θέματα Condition Monitoring (CM), υλοποίησε το πρώτο σεμινάριο Vibration Analysis Cat 3 στην Ελλάδα. 

Μάθετε περισσότερα

Νέο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης 1.000 ανέργων στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και τον Βόλο ξεκινά με την αποκλειστική χρηματοδότηση της καπνοβιομηχανίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ).

Μάθετε περισσότερα

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο Βιομηχανικό Συνέδριο που διοργάνωσε ο ΣΕΒ στις 23 – 24 Μαΐου 2016, με θέμα: «Η Ελλάδα πέρα από την Κρίση. Ισχυρή Βιομηχανία για Καινοτομία, Ανάπτυξη και Δουλειές».

Μάθετε περισσότερα

Χρυσή Διάκριση απέσπασε η Η+Κ Strategies Athens στην Κατηγορία Τρόφιμα και Ποτά των SABRE Awards 2016, έναν από τους μεγαλύτερους θεσμούς βράβευσης έργων στρατηγικής επικοινωνίας και συγκεκριμένα δημιουργικών καμπανιών PR, με την Ηolistic Multi-channel καμπάνια του Nescafé για το πρόγραμμα επιμόρφωσης και κατάρτισης «Μπορούμε ΕΔΩ».

Μάθετε περισσότερα

Το ΙΒΕΠΕ-ΣΕΒ συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο "Εταιρική Υπευθυνότητα στην Πράξη" που διοργανώθηκε στις 30 Μαρτίου 2016.

Μάθετε περισσότερα

Τρέχον Εξάμηνο Προγραμματισμένα Σεμινάρια

Δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια για το τρέχον εξάμηνο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ